Spiga

EGENDOM TRENDER Bostad prisutvecklingen i Peking och Hong Kong Jakarta Exceed!


Jakarta är fenomenal. Olika forskning som utförs vid ett antal utländska egendom konsulter viga huvudstad i Republiken Indonesien är en stad med en lovande investeringsmöjligheter. Tänk dig, översteg priset tillväxten för en termin i år de tillväxttakter som kan uppnås i andra städer i världen.

Bostäder Index utfärdat av Jones Lang LaSalle Asia Pacific, tillväxt i lyxiga bostäder priserna i Jakarta under andra kvartalet 2013 var 34,2 procent högre än samma period förra året. Under tiden det andra kvartalet av priset öka med 9 procent eller överstiga uppnåendet av det första kvartalet 2013.

Efter Jakarta, är Peking. Staden postade ett hopp i pris med 18,7 procent högre än samma period förra året. När dikomparasikan kvartal, gjorde Peking 6,7 procent. Hong Kong visade också en positiv kurva men hans prestationer är mycket marginell, vilket är endast 0,3 procent. Men åtminstone det bevisar att åtstramningar kommer att bli en mycket positiv effekt på fastighetssektorn.

Chef för bostadsprojekt Marketing Luke Rowe säger JLL Indonesien, fortsätter Jakarta marknaden att röra sig med ett antal nya projekt som marknaden hälsade entusiastiskt. Så många som 70 procent av dem är utvecklade på strategiska platser och säljs till ett högre pris.

"Begränsningar av det befintliga utbudet av cirka 90.000 lägenheter i kombination med den ökande efterfrågan av städer med en befolkning på över 20 miljoner människor, kommer att se till lyx bostadsmarknaden fortsätter att växa i de återstående fyra månader fram till slutet av detta år," Lukas tror på en release fick Kompas.com på onsdag (21/08/2013).

0 comments: